Kubus Sports is importeur van bekende sportmerken en verkoopt en levert hockey-, water-, winter- en funsport producten aan dealers in de Benelux.

Kubus Sports begon in de zeilmarkt begin ’70 jaren: 

Begonnen werd er met het maken van windvanen, snel kwam de handel in kleine zeilonderdelen erbij. Musto was een van de eerste merken in de portfolio van Kubus Sports. Vandaag de dag zijn we marktleider in de technische zeilkleding.

Een onbekende, Windsurfen: 

Met de opkomst van het windsurfen in het begin van de’80 jaren werden er windsurf merken toegevoegd aan de productlijn van Kubus-Sports en groeide Kubus snel uit tot marktleider in losse onderdelen in Europa. Merken zoals North Sails en Naish werden toegevoegd. Beide high-end A-merken. Rond dezelfde tijd is ook Prolimit opgericht. Kubus Sports is 100% eigenaar van het merk Prolimit. Op dit moment is Prolimit leverbaar in meer dan 60 landen wereldwijd. Kubus Sports verzorgt ook de distributie van alle Naish producten (Windsurf, Kiteboard & SUP)  in de Benelux, UK, Frankrijk, Duitsland en Italië.

Een nieuw segment Wintersport: 

Rond dezelfde tijd was het ook tijd om de sneeuwmarkt te ontdekken. Met merken zoals Elan, Nitro, Level en Giro zijn we aanwezig in alle  specialistische wintersportzaken, groot of klein, in de Benelux.

De grote onbekende, Hockey: 

We hebben, voordat we in de hockey sport gestapt zijn, eerst verschillende markten geanalyseerd. Rond het jaar 2000 zijn we met deze productcategorie begonnen. Een compleet nieuwe tak van sport voor Kubus. Nieuwe markt, nieuwe klanten, nieuwe uitdagingen. Met merken zoals Brabo, Gryphon en Shockdoctor waren we snel de nummer 1 van de Benelux in het hockey segment.

Blijven rennen: 

We blijven altijd kijken welke sporten groeiende zijn. We hebben de duursport markt aangeboord met het merk Skins. Een A-merk wat we vanaf 0 aan het opbouwen zijn in de Benelux.

Sinds de jaren ’70 blijven we alle veranderingen in de sportbranche nauwlettend volgen, springen we in op groeimarkten, veranderingen en onbenutte kansen. Het volgende A-merk is ………