Brabo Hockey

 

Brabo Hockey is een puur Nederlands hockeymerk met een rijke historie. Met haar vernieuwende technologieën, uitgebreide stickrange , trendy designs en complete accessoires pakket, heeft Brabo voor iedere hockeyer het juiste product. De uitgebreide stickrange strekt zich uit van de TeXtreme en Traditional range voor de absolute top tot aan de kleurrijke O’Geez collectie voor de allerkleinsten.  Samen met de Heritage , TC, Indoor en Goalie collectie is er keuze genoeg!

Brabo sticks zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Deze dragen bij aan de uitstekende speeleigenschappen. Dit is dan ook de reden dat vele nationale en internationale toppers kiezen voor Brabo.

Watergoorweg 79

3861 MA Nijkerk

The Netherlands

+31 (0) 88 5525200
info@brabohockey.com

Website
  • WAVE TORSION BOX TECHNOLOGY

    Deze exclusieve technologie zorgt voor een optimale torsiestijfheid door het aanbrengen van een wave constructie in de shaft. Bij off-center hits treedt de waveconstructie corrigerend op om zo meer redement uit je slagen te halen. De slagkracht wordt door de Wave Torsion BOx omgezet in pure snelheid van de bal, efficiëntie en dynamische kracht.

    Bekijk hier de video van de Wave Torsion Box . Verkrijgbaar in de Elite Series

  • Brabo Hockey werkt nauw samen met:

    TeXtreme Technology DSM Dyneema
    TeXtreme DSM Dyneema

Our brands

View all brands