Brabo Hockey

 

Brabo Hockey is een puur Nederlands hockeymerk met een rijke historie. Met haar vernieuwende technologieën, uitgebreide stickrange , trendy designs en complete accessoires pakket, heeft Brabo voor iedere hockeyer het juiste product. De uitgebreide stickrange strekt zich uit van de TeXtreme en Traditional range voor de absolute top tot aan de kleurrijke O’Geez collectie voor de allerkleinsten.  Samen met de Heritage , TC, Indoor en Goalie collectie is er keuze genoeg!

Brabo sticks zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Deze dragen bij aan de uitstekende speeleigenschappen. Dit is dan ook de reden dat vele nationale en internationale toppers kiezen voor Brabo.

Amsterdamsestraatweg 19

1411 AW Naarden

The Netherlands

+31 (0) 88 5525200
info@brabohockey.com

Website
  • Brabo Hockey nieuwste innovatie in de TeXtreme Series is de Wave Torsion Box. Deze innovatie zorgt voor nog meer power en stijfheid. Dankzij de constructie wordt de stick stijver in de lengte en de torsie dankzij een diagonale golfstructuur. De kracht op het asymmetrisch ontwerp wordt door de Wave Torsion Box omgezet in pure snelheid van de bal en stijfheid wat resulteert in maximum power. Verkrijgbaar in 4 verschillende mallen.

    Nieuwsgierig, klik hier voor de video feat. Lidewij Welten.

    Ontdek de NEW Wave Torsion Box in de TeXtreme Series 

  • Brabo Hockey werkt nauw samen met:

    TeXtreme Technology DSM Dyneema
    TeXtreme DSM Dyneema

Our brands

View all brands